FlyttfÄgel

IkvÀll Äkte vi ner till campingen för att flytta Junamo till ny plats. Rasmus förÀldrar var redan dÀr. De hÄller pÄ att svÀnga hela sitt ekipage för att kunna se ner till vattnet i sommar sÄ Rasmus kan leka lite mer fritt.

Även Ă€garen kom dit och önskade oss vĂ€lkomna. Jag frĂ„gade om det skulle gĂ„ att ordna lite sand till stranden dĂ€r uppe vid oss och det var inga problem. Han skulle fixa dit 2 lass. Perfekt! DĂ„ slipper vi gĂ„ en halv kilometer för att komma till en strand dĂ€r de tvĂ„ yngre kan vada omkring.

Det var inte det lÀttaste att bestÀmma hur och vart vi skulle flytta. Det Àr aningens sluttande mark dÀr vi ville stÄ, men för att fÄ sÄ mycket kvÀllssol som möjligt, valde vi efter mycket om och men att ta just den platsen som vi först sett ut.

Medan vi flyttade sjönk solen ganska hastigt.


Den gamla platsen var rejÀlt begravd i mörker nÀr vi var fÀrdiga, medan den nya Ànnu sÀnkte nÄgra strÄlar varm energi till oss.

Det kÀnns bra dÀr. Det sluttar som sagt, men vi fÄr ta och bygga golv till förtÀltet ganska snart, sÄ blir det nog bra.

Nu Àr det snart dags. Nu nÀrmar sig den första övernattningen. Redan i helgen hoppas vi kunna vara dÀr dagtid tillsammans med vÄrt kÀra besök frÄn Sverige.

Nu Àr det dags för mig att bÀdda ner mig i sÀngen. Ryggen vÀrker, höften skriker av smÀrta och diskbrÄcket gör klart för mig att jag varit en idiot ikvÀll. Att rycka upp stolparna med hundnÀtet var inte det mest intelligenta jag gjort i Är, men man lÀr av sina misstag. Nej, nu ljög jag. Förmodligen lÀrde jag mig ingenting. Men jag lovar, nÀsta gÄng ska jag Ätminstone övervÀga det hela och tÀnka igenom saken lite bÀttre innan!

Anyway, jag lĂ€ngtar SÅ tills vi kan börja sĂ€songen med Junamo pĂ„ riktigt. LĂ€ngtar mig alldeles tokig!

Bakom tangenterna
Miina

Det hĂ€r inlĂ€gget postades i Mys pĂ„ Åland. BokmĂ€rk permalĂ€nken.

Ett svar till FlyttfÄgel

  1. Catta skriver:

    PÄ andra sidan det dÀr servicehuset brukar vi stÀlla vÄr vagn dÄ vi Àr dÀr :) Denna helgen blir det att campa ute i Flaka hos pappa. Kan lova att det kÀnns bra att fÄ inviga sÀsongen =D

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>