Första natten för sÀsongen

Vi började dagen med fiollektioner för barnen och jobb för mig, men halv 4 var vi alla pÄ plats vid Junamo. Kort dÀr efter anlÀnde finaste Tanja och hennes vovve Wilma. Vi strosade runt lite. Wilma tog ett halvdopp. Wilma blev utskÀlld av Freja. Stackars Wilma blev riktigt skraj för den lilla ilskna rÄttan. Tanja gav en present Ät barnen som de lekte med tills de var blÄa över hela kroppen. Tack, finaste! Du Àr sÄ omtÀnksam! ;)

SkÀmt och sido. Vi hade det riktigt mysigt. NÀr vi Àtit middag och druckit te anlÀnde min mor och far. Tanja kÀnde att det var bÀst att dra ivÀg hemÄt innan feberdimmorna blev allt för kraftiga.

Mormor och morfar bjöd pÄ efterrÀtt bestÄende av kakor till barnen och vispade grÀdde med kakao i och hallon. Helt ljuvligt gott.

Barnen drog sig in i vagnen för att se pÄ sina barnprogram och dÄ passade vi andra pÄ att ta ett varv med hundarna. Hade tÀnkt betala in mina förÀldrar, men informationen var igenbommad. Hundarna njöt av att fÄ röra pÄ sig efter att ha varit instÀngda under Wilma-besöket.


Medan solen sÀnkte sig över campingen satt jag, mor min och far min och njöt av lugnet.


Mommo inbÀddad i sÀngöverkastet eftersom hon glömde sin Àlsklingsfilt hemma. I bakgrunden syns deras husbil.


Moffa framför sitt gamla förtÀlt som sÄ mÄnga gÄnger förr. Enda skillnaden nu Àr att förtÀltet Àr mitt och vagnen bakom likasÄ.

Nu ligger barnen till sÀngs. Hundarna har lagt sig till ro pÄ sin plats under lilla soffgruppen. Jag och Nicke har tvn pÄ och kikar pÄ hockey. KÀnner att jag börjar bli riktigt trött. Det tar pÄ att koppla av. Imorgon Àr det morsdag. Gissar att jag inte blir vÀckt med kaffe pÄ sÀng. ;)

Bakom tangenterna
Miina

Det hĂ€r inlĂ€gget postades i Mys pĂ„ Åland. BokmĂ€rk permalĂ€nken.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>